Program


Bach kicsiknek és nagyoknak

Bach kicsiknek és nagyoknak

Hangszersimogató

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 18. szombat, 11:30

Bach Kicsiknek és Nagyoknak

Tudtad, hogy a harmonikának is sípjai vannak, akárcsak az orgonának? Miért van a csellónak nyaka, teste, sőt lelke is? Hány fajta trombitát ismersz, és miben különbözött az ókorban használt trombita a maitól? Hogyan működnek a hangszalagjaink és hogyan lehetséges, hogy egyetlen énekes egy egész zenekarral együtt is hallható?

Sok-sok kérdés, ami a hangszerekkel és az emberi hanggal kapcsolatban felmerül, mind válaszra talál a játékos hangszerbemutatón, ahol a gyerekek és felnőttek egyaránt meg is szólaltathatják majd a különböző hangszereket. Mindez pedig egy mini-koncerttel egybekötve ad teljes képet a hangszerek klasszikus zenében betöltött szerepéről, és játékos formában viszi közelebb a közönség fiatalabb és idősebb tagjait ahhoz, amit a zene varázsa az emberiség számára jelent.

A Bach Mindenkinek Fesztivál minden évben a felnőttek mellet a gyermekekhez is közelebb szeretné hozni Johann Sebastian Bach zenéjét. A Bach Kicsiknek és Nagyoknak – Hangszersimogató című program keretében négy művész a saját művészeti ágában mutatja be a gyermekeknek és családtagjaiknak Bach csodálatos muzsikáját.

Szeretettel várunk minden családot, kicsiket, nagyokat, szülőket, nagyszülőket, nagynéniket és nagybácsikat! A program minden korosztálynak ajánlott.

Közreműködnek:
Bojta Zsuzsanna, Bach Mindenkinek Fesztiváldíjas énekművész, a program háziasszonya
Demeniv Mihály harmonikaművész, a Bartók Béla Zeneművészeti Szakimnázium tanára
Horváth Bence, a Magyar Állami Operaház szólótrombitása
Miskolczi Anita, a Magyar Állami Operaház csellóművésze

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!