Program


Zene-Fere Klub

Zene-Fere Klub

Zene-fere klub: Kovács Zalán László tubaművész

A beszélgetést vezeti: Becze Szilvia, a Bartók Rádió kiemelt szerkesztő-műsorvezetője, a Bach Mindenkinek Fesztivál arca

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 17. kedd, 16:00

2020. március 16 és 22 között hatodik alkalommal kerül megrendezésre Johann Sebastian Bach születése évfordulójának alkalmából a Bach Mindenkinek Fesztivál.

Hét nap, amikor Budapesten és több vidéki városban Bach zenéje szólítja meg az érdeklődőket, úgy a hangversenytermekben, mint a templomokban, iskolákban, kórházakban, aluljárókban és köztereken.
Zene-fere klub: Kovács Zalán László tubaművész

Kovács Zalán László tubaművészt előadóként, koncertező muzsikusként, a Zene-Fere Klub műsorvezetőjeként és a Bach Mindenkinek Fesztivál igazgatójaként egyaránt megismerhette amár  Hegyvidéki Kulturális Szalon közönsége. Most fordul a kocka, a vendégek székébe ül át és egy újabb oldaláról ismerhetjük meg a tubaművészt, először beszél közönség előtt az életéről, munkájáról és arról, hogy ki is ő valójában.

A beszélgetést vezeti: Becze Szilvia, a Bartók Rádió kiemelt szerkesztő-műsorvezetője, a Bach Mindenkinek Fesztivál arca

Időtartam: 90 perc szünet nélkül

Ajánló


Vámosi-Nagy Zsuzsa fuvolaművész és Szilágyi Kinga Katinka hárfaművész 2009-ben alapították duójukat. A két hangszer gyönyörűen és harmonikusan szól együtt.

Gasztronómia és pszichológia: Dr Domján Mihály pszichológus családterapeuta, pszichoterapeuta-jelölt Est vendége: Mautner Zsófi gasztroblogger.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!